2020 SMID MENU
Home

Információ COVID-19

Kedves Ügyfelünk!

Az Európát, így Magyarországot is súlytó egésségügyi helyzet meghatározza mindennapjainkat. Az Interneten érkező rendelések feldolgozása jelenleg is zavartalanul működik. A koronavírus terjedésének megelőzése érdekében Európa szerte napról-napra hozott intézkedések érinthetik beszállítóinkat. Amennyiben az Ön rendelését érintő változásról információt kapunk, haladéktalanul tájékoztatni fogjuk.

Járványügyi okból üzlethelységünkben a személyes kiszolgálást határozatlan időre felfüggesztjük. Kivételes esetben telefonos egyeztetést követően a megrendelést előre egyeztetett protokol szerint üzletünkből kiadjuk. Ez esetben készpénzfizetés helyett részesítse előnyben az előre utalás lehetőségét. (Ez ma már másodpercek alatt teljesül.)

Köszönjük megértését.
Smid Zoltán


Tekintse meg egyedülállóan széles trailer és utánfutó alkatrész kínálatunkat!

Termékskálánkat ügyfeleink igényeihez szabva fejlesztjük. Mi odafigyelünk arra, hogy kevésbé használható vagy problémás termékeket ne forgalmazzunk, ne okozzunk csalódást vásárlóinknak. Kizárólag minőségi elemeket forgalmazunk utánfutókhoz, vonóhorgokhoz és trailerekhez. Amennyiben az Ön által keresett alkatrészt nem találná meg, kérjük jelezze nekünk.BékazárCsapágyCsavarCsörlőElektromos csatlakozókElektronikaElektronikaFelhajtó rámpaFellépőFékalkatrészGázteleszkópHajógörgőKapcsolófejKapcsolófej alkatrészKerékKerék ékKerékpárszállítóLED LámpaLakóautóLakókocsiLaprugó és tartozékaiLábbilincsLámpaLámpabúraLószállítóOrrkerékOrrkerék alkatrészPonyvatartozékPrizmaRakományrögzítőSárvédőTengelyTengelyalkatrészTámasztólábVadszállítóVisszajelzőVonófejVonófej alkatrészVonóhorog alkatrészVonóháromszögZsanérVálasszon autójának megfelelő, minőségi vonóhorgot a legjobb áron

Vonóhorog kínálatunk kizárólak Európai minősítéssel rendelkező vonóhorgokat tartalmaz.


Válassza ki autójának márkáját:

Utánfutó alkatrészek
Keresés cikkszámra:


KOSÁR
Jelenleg üres
Kérdése van?
Hívjon minket!

+36 42 312-619
SMID.hu

Nálunk nem kell regisztrálnia!
Csak vásároljon!
SMID.hu - a gondtalan vásárlásért...

Legutóbb
megtekintve:

Tervezze meg útvonalát vonóhorog és utánfutó alkatrész üzletünkbe:
Budapest
Debrecen
Győr
Kecskemét
Miskolc
Nagykálló
Pécs
Szeged
Székesfehérvár
Szolnok
Szombathely
Újfehértó

Kiváló minőségű alkatrészek olcsón!

Ha nem találja, amit keres, hívjon minket és segítünk!

eXTReMe Tracker
SMID.hu - Vonóhorog és utánfutó alkatrészek szakértelemmel. Minden jog fenntartva. SMID.hu